Funktionärsansvarig

Vissa har räknat ner dagarna, andra har otåligt trummat fingrarna mot bordet och undrat om vi inte borde sätta igång snart. Alla har vi längtat. Och nu är det äntligen dags att starta planeringen inför 2024 års stora händelse – Equmenias nationella scoutläger Större! Större är en mötesplats för barn, unga och vuxna. På Större vill vi göra det möjligt för fler att upptäcka och utvecklas i tro på Gud, se mer av scouting och inspireras att vara med och bygga Equmenia och scoutrörelsen tillsammans med andra. Men, kanske framför allt, vill vi ha riktigt roligt tillsammans. Helt enkelt vara del av något större!

Större arrangeras på Vägsjöfors och Ladtjärnstorp i Värmland. Det är Equmenias största nationella arrangemang och samlar barn, ungdomar och ledare från hela Sverige.

Nu söker vi dig som vill vara med i Störres lägerledning. Planeringsorganisationen består av ett antal funktioner, där Funktionär är en av dessa. Varje funktion har en ansvarig som är med i lägrets ledningsgrupp. Till rollen som Funktionärsansvarig letar vi efter dig med förmågan att omsätta visioner i praktisk handling. 

Om dig

Du brinner för människor, har ett brett kontaktnät och har lätt för att knyta nya kontakter. Du är en trygg ledare och kan se hur en enskild persons insatser är viktig för att hela lägret ska bli en succé. Du är positiv och påhittig och gillar att lösa utmaningar. 

Om funktionen

Funktionärsfunktionen ansvarar för att rekrytera, utbilda, peppa och ta hand om Störres funktionärer. Ni arbetat tätt tillsammans med de andra funktionerna för att se till att det finns funktionärer till alla uppgifter. Förutom att hitta personer som kan hjälpa till på plats på lägret hjälper du övriga funktioner att rekrytera personer till olika förtroendeposter inom planeringsorganisationen för Större 2024. 

Ansökan

Fyll i formuläret nedan. Vi vill ha en beskrivning av dig och berätta om varför du vill vara med och skapa Större 2024. Skicka också med ett kort CV med relevanta erfarenheter samt namn och kontaktuppgifter till två referenser. Vid urval kommer stor vikt läggas på personliga egenskaper och lämplighet. Sista ansökningsdag är den 20 mars.

Ansökan platsannons

Fyll i detta formulär för att ansöka

Namn(Obligatoriskt)
Max filstorlek: 1 GB.