Kommunikationsansvarig

Vissa har räknat ner dagarna, andra har otåligt trummat fingrarna mot bordet och undrat om vi inte borde sätta igång snart. Alla har vi längtat. Och nu är det äntligen dags att starta planeringen inför 2024 års stora händelse – Equmenias nationella scoutläger Större! Större är en mötesplats för barn, unga och vuxna. På Större vill vi göra det möjligt för fler att upptäcka och utvecklas i tro på Gud, se mer av scouting och inspireras att vara med och bygga Equmenia och scoutrörelsen tillsammans med andra. Men, kanske framför allt, vill vi ha riktigt roligt tillsammans. Helt enkelt vara del av något större! 

Större arrangeras på Vägsjöfors och Ladtjärnstorp i Värmland. Det är Equmenias största nationella arrangemang och samlar barn, ungdomar och ledare från hela Sverige.

Nu söker vi dig som vill vara med i Störres lägerledning med huvudansvar för kommunikation. Planeringsorganisationen består av ett antal funktioner, där service och administration är en av dessa. Varje funktion har en ansvarig som är med i lägrets ledningsgrupp. Du samordnar lägrets kommunikation med Equmenias övriga kommunikation genom ett nära samarbete med kommunikatörerna på Equmenias nationella kansli och projektledarna för Större 2024. 

Om dig

Du är en van och driven ledare. Du är kreativ och tycker det är roligt att skapa och upprätthålla engagemang med hjälp av kommunikation. Du är bra på att bygga team och skapa lagkänsla bland människor du leder. Du har ett brett kontaktnät och tycker om att träffa nya människor. Du är arbetar aktivt med att rekrytera personer till funktionen, såväl nya kontakter som personer ur ditt befintliga nätverk. Att hitta rätt person till rätt uppgift är nyckeln till en framgångsrik planering och ett bra läger. Du behöver därför räkna med att lägga tid på detta i din roll som funktionsansvarig. Du delar Equmenias och övriga scoutrörelsens värderingar. Du har tid och engagemang att lägga på planering av lägret, genomförande på plats och även att delta i utvärderingen.

Önskvärda kvalifikationer

  • Erfarenhet av och kunskap om kommunikation inom ramen för ett stort projekt. 
  • Förankring i någon del av Equmeniakyrkan, Equmenia, övriga scoutrörelsen eller någon av de kristna ungdomsorganisationerna.

Om funktionen

Funktionen ansvarar för intern och extern kommunikation. Det innebär dels ett övergripande samordningsansvar för kommunikation i planerings- och genomförandeorganisationen. Dels för lägrets externa kommunikation, närvaro i sociala medier och kontakt med traditionella medier, detta i nära samverkan med Equmenias kommunikatörer och lägrets projektledare.

Ansökan

Fyll i formuläret nedan. Vi vill ha en beskrivning av dig och berätta om varför du vill vara med och skapa Större 2024. Skicka också med ett kort CV med relevanta erfarenheter samt namn och kontaktuppgifter till två referenser. Vid urval kommer stor vikt läggas på personliga egenskaper och lämplighet. Sista ansökningsdag är den 20 mars.

Ansökan platsannons

Fyll i detta formulär för att ansöka

Namn(Obligatoriskt)
Max filstorlek: 1 GB.