Samarbetspartner

Större söker samarbetspartners!  

Nu erbjuder vi möjligheten för er som företag och organisationer att synas på lägret. Ni får synas och förknippas med ett riktigt bra sammanhang och vi får ekonomisk möjlighet att göra ett ännu bättre läger. Win-win! 

Nedan finns olika förslag på sponsorspaket och andra erbjudanden. Vi kan också skräddarsy lösningar enligt era önskemål.  

Hör av dig till teresia.lenngren@equmenia.se om ni vill höra mer om detta! 


Monterplats på lägerområdet

Vid lägrets centrum finns möjlighet att visa din organisation/företag. Lunch ingår! Observera att det är utomhus. Tält, husvagn, el och liknande ingår inte.  

Kostnad: 500 kr per dag.


Foton

Större har proffsiga fotografer. Nu har ditt företag möjlighet att få fotografier som är tagna när era produkter används på Större.  

Vi har två olika paket:  

Tre foton kostar 4000 kr. Dessa bilder får ni använda i er egen kommunikation.  

Fem foton kostar 6000 kr. Dessa bilder får ni använda i er egen kommunikation. 


Sponsringspaket

Vi erbjuder tre olika sponsorspaket och kan också skräddarsy enligt era önskemål.   

Större-sponsor: Stötta lägret med 50 000 kr*. Som Störresponsor får ni välja fem av alternativen på listan nedan, ett av valen kan också vara att få er logotyp på storbildskärmen vid Stora scen under kvällsprogrammen. Dessutom får ni ett diplom samt lägermärke och andra give aways. 

Stor-sponsor: Stötta lägret med 20 000 kr*. Som Stor-sponsor får ni välja tre av alternativen på listan nedan. Dessutom får ni ett diplom samt lägermärke och andra give aways. 

Mindre-sponsor: Stötta lägret med 3000 kr*. Som Mindre-sponsor får ni välja ett av alternativen på listan nedan*. Dessutom får ni ett diplom samt lägermärke och andra give aways. 

Lista att välja bland:  

  • Logotyp och kort text på lägrets webbsida 
  • Möjlighet att sätta upp skylt med sin logotyp på lägerområdet 
  • Logotyp i lägerboken som delas ut till alla deltagare och funktionärer på lägret.  
  • Tre fotografier med er produkt från lägret att fritt använda i er egen kommunikation.  
  • En dagsupplevelse på Större. Dagsupplevelse på Större innebär ett besök på lägret. Ni har då möjlighet att vara hänga med en patrull/kår eller funktionär under dagen. Under kvällen finns det också möjlighet att vara med på lägerbål och gudstjänst. Lunch och middag i funktionärsmatsal samt fika i funktionärscaféet ingår. Köp till dagsupplevelsen för fler personer, kostar 400 kr per person.  

*Kan innebära varor eller tjänster motsvarande beloppet. 


Vi förbehåller oss rätten att välja vilka vi samarbetar med i enlighet med Equmenias sponsringspolicy.  

Equmenia är en ideell organisation som ej är momsregistrerad och därmed kommer alla kostnader för sponsorpaket faktureras utan moms.


Hör av dig till teresia.lenngren@equmenia.se om ni vill höra mer om detta! 

Bilda

Samarbete med Studieförbundet Bilda Svealand
Större görs i samverkan med Bilda. Bildas uppdrag är att skapa möjligheter för människor att mötas på olika sätt. Ett av Bildas stora verksamheter är att samverka med församlingar, föreningar och fria grupper. En del av detta är just lägerverksamhet där Bilda stöttar Equmenia i genomförandet. Detta samarbete bygger på att varje patrull behöver ha en närvarolista i Bilds e-tjänst där all närvaro fylls i. Listan signeras sista dagen då lägret genomförs.

Du som är ledare för en patrull blir också cirkelledare hos Bilda Svealand och kommer att få ett mail med inlogg till Bildas e-tjänst där gruppens deltagare redan finns ifyllda och alla tider är uppsatta. Dessa tider och datum har Bilda och Equmenia tillsammans bestämt. Ändra inget i sammankomsterna, utan fyll i den tid som ni sågs (använd maxtid i antal studietimmar då den är förinställd utifrån lägrets schema). Du som cirkelledare ska ej fylla i närvaro på eventuell repet-lista på ordinarie scoutgrupp. Lägret rapporteras endast i Bildas e-tjänst. 

Genom folkbildning vill Bilda möta behov i kyrka och samhälle och bidra med att stärka människors möjligheter till lärande och delaktighet, och att själva påverka sina liv.

För att samarbetet med Bilda ska smidigt är det viktigt att det i anmälan tydligt står deltagarnas personnummer. Den uppgiften som gäller för ledare är att i slutet av lägret fylla i närvaron under lägret på en lista, där all information redan är inskriven. I slutet av lägret kommer det också att finnas personal på plats som kan hjälpa till med listan. Då kan du också samtala med Bilda om möjligheten att samarbeta med scout under terminerna också.

Vill du läsa mer om Bilda deras hemsida.

CoreGo

CoreGo bildades i Finland 2015 och jobbar med olika betallösningar på olika typer av evenemang. De har jobbat med scoutläger tidigare bl.a. i Finland och då med betydligt fler scouter än på Större.

Vill du läsa mer om CoreGo gör det här.