Serviceansvarig

Vissa har räknat ner dagarna, andra har otåligt trummat fingrarna mot bordet och undrat om vi inte borde sätta igång snart. Alla har vi längtat. Och nu är det äntligen dags att starta planeringen inför 2024 års stora händelse – Equmenias nationella scoutläger Större! Större är en mötesplats för barn, unga och vuxna. På Större vill vi göra det möjligt för fler att upptäcka och utvecklas i tro på Gud, se mer av scouting och inspireras att vara med och bygga Equmenia och scoutrörelsen tillsammans med andra. Men, kanske framför allt, vill vi ha riktigt roligt tillsammans. Helt enkelt vara del av något större! 

Större arrangeras på Vägsjöfors och Ladtjärnstorp i Värmland. Det är Equmenias största nationella arrangemang och samlar barn, ungdomar och ledare från hela Sverige.

Nu söker vi dig som vill vara med i Störres lägerledning med huvudansvar för service och administration. Planeringsorganisationen består av ett antal funktioner, där service och administration är en av dessa. Varje funktion har en ansvarig som är med i lägrets ledningsgrupp. Som funktionsansvarig för service och administration har du en avgörande roll för lägrets ekonomi och administrativa ordning. Du arbetar utifrån den budgetram som Equmenias styrelse fastslagit och med stöd från Equmenias ansvarig för ekonomi och andra relevanta anställda. En viktig del av uppdraget är att jobba med att få in sponsorer och söka bidrag för att minska lägrets kostnader. Du är även en del av lägrets ledningsgrupp. Tillsammans med de andra funktionsansvariga och lägrets projektledare är du med och sätter riktningen för hela Större 2024. Uppdraget är ideellt och löper från rekrytering fram till att lägret har utvärderats, hösten 2024. Du får alltså ingen lön för uppdraget, däremot kommer Equmenia att stå för kostnader gällande exempelvis resa till och mat under planering och lägret.

Om dig

Du är en erfaren och noggrann person. Du har kunskaper om ekonomihantering genom exempelvis yrkeserfarenhet, som kassör för en förening eller som ekonomiansvarig för större arrangemang. Du är kunnig och pedagogisk och tycker om att samarbeta med personer med andra specialkunskaper än dina egna. Du tycker om att hitta lösningar på problem som uppstår och gillar att samverka med andra. Du ser ekonomi och budget som ett redskap att använda i planeringen av lägret. Du har tid och engagemang att lägga på planering av lägret, genomförande på plats och även att delta i utvärderingen.

Önskvärda kvalifikationer

  • Erfarenhet av att arbeta med ekonomihantering, planering och löpande arbete, exempelvis som kassör eller som ekonomiansvarig för större arrangemang. 
  • Kontakter med och/eller erfarenhet av att arbeta med sponsring och bidragsansökningar.
  • Förankring i någon del av Equmeniakyrkan, Equmenia, övriga scoutrörelsen eller någon av de kristna ungdomsorganisationerna.

Om funktionen

Funktionen för service och administration ansvarar för frågor som rör budgetering, löpande ekonomihantering och arbete med sponsorer och bidrag, i nära samverkan med Equmenias nationella kansli exempelvis ekonomiansvarig. Funktionen är samordnare för större inköp för hela lägerorganisationens räkning. Service och administration ansvarar också för att ta fram och sköta anmälningssystemet för lägret. Funktionen har ett viktig samordningsuppdrag och samverkar med alla andra funktioner, exempelvis gällande ekonomi. 

Ansökan

Fyll i formuläret nedan. Vi vill ha en beskrivning av dig och berätta om varför du vill vara med och skapa Större 2024. Skicka också med ett kort CV med relevanta erfarenheter samt namn och kontaktuppgifter till två referenser. Vid urval kommer stor vikt läggas på personliga egenskaper och lämplighet. Sista ansökningsdag är den 20 mars.

Ansökan platsannons

Fyll i detta formulär för att ansöka

Namn(Obligatoriskt)
Max filstorlek: 1 GB.