Bullar och kakor till MagniFiket?

På scoutlägret Större kommer det finnas ett ledar- och funktionärscafé vid namn MagniFiket, där ledare och funktionärer ska erbjudas en kåsa kaffe, te eller saft tillsammans med bl.a. en bulle, mjuk eller hård kaka. Och inget slår då att det är hembakt!

Vi tänker att det finns mängder av människor i våra församlingar som gärna vill bidra till scoutlägret men där orken att åka till Vägsjöfors inte riktigt finns. Nu finns möjligheten genom att bidra med hembakt till MagniFiket.

Det kommer samla ca 4100 personer varav ca 1500 ledare och funktionärer. Vill du vara med och uppmuntra dessa, som tar av sin semester, genom att baka något och skicka med till lägret? Vi vill ha bullar och kakor av olika former och smaker!

Om du inte själv har möjlighet att komma till Vägsjöfors så skicka det med din kår eller kanske är ni flera i församlingen/föreningen som bakar och kan samordna leveransen. Märk påsen eller burken (som du inte kan räkna med att få tillbaka) med en innehållsförteckning.

För att vi ska veta hur många som räknar med att baka får ni gärna fylla i formuläret via knappen nedan eller skicka ett mail till teresia.lenngren@equmenia.se eller ringa 070-2332393 (Teresia Lenngren, lägerkoordinator). Svara så snart du bestämt dig men gärna innan 20 juli.

Tack så mycket!

Kyrkostyrelsen, ansvariga för MagniFiket