Material, reklam och resurser

Vi vill att så många som möjligt kommer på Större! Det innebär att vi behöver göra reklam och berätta om lägret. Läger, hajker och spårningar är bra tillfällen att göra reklam för Större. Här finns material och resurser sammanställt som alla får använda för att sprida information om lägret.

Lägerlåten

Spela upp lägerlåten, visa lyric video eller spela låten själv för att peppa alla att vara med!

Reklamfilm

Affisch och bilder

Använd bilderna gör att göra reklam i sociala medier, visa på storbild eller skriva ut och sätta upp. Klicka på bilden för att ladda ner en zip-fil.

Flyer och bild för funktionärer

Att använda i kåren

Här finns det material som man kan ladda hem och justera och använda i kåren när man ska informera om lägret

Här finns en PDF-fil där det finns tips hur församlingen kan hjälpa till inför, under och efter Större.

Störrespelet

Större har ett helt eget brädspel!

Terminsprogram

Programmet hittar du på programsidan.

Presentkort

Saknar du idéer vad du ska ge i födelsedagspresent?
Vill du uppmuntra någon med en gåva?

Det här är ett tips på något att ge bort till någon som inte behöver fler saker eller någon som behöver uppmuntran eller motivation.

Vi har tagit fram ett presentkort där du kan skriva in en summa som blir ett bidrag till lägeravgiften. Lägeravgiften är 1700 kr, tillkommer gör avgiften för resan. 

Den som vill ge bort hela eller delar av lägeravgiften laddar ner presentkortet, skriver ut och ger till någon i som du gärna vill uppvakta/uppmuntra. Det kan vara ett barn, barnbarn eller en scout som finns i scoutverksamheten där du finns.

Om du inte har någon som du kan ge den till hör med scoutledarna i en kår nära dig om det finns någon som kan ha behov av ett bidrag till avgiften.  .