Lägret söker funktionärer till…

Här ser du vilka funktioner lägerledningen söker efter just nu (april 2023):

Sponsringsansvarig: Har du erfarenhet av sponsring? Då vill vi ha med dig. Du ingår i ett större sammanhang av en redan etablerad gupp kring ekonomi och service

Scoutshopen: På lägret behövs det självklart en shop, och nu söker vi er som vill driva den.

Stora scenen: Vi söker någon eller några som vill vara anvariga för programmet på stora scenen. Du/ni får gärna ha erfarenhet av scenarbete vid stora samlingar.

Lägis: Kan du tänka dig driva lägrets förskola? Det är tänkt som en plats där funktionärsbarn kan vara under tiden deras föräldrar är upptagna med uppgifter på lägret.

Familjescouting eller familjeläger: Vi ser på möjlighete att ha program för yngre åldrar, såkallad familjescouting eller ett familjeläger där familjer till spårare kan bo några dagar under tiden deras barn är på lägret. Tycker du det låter spännande? Hör av dig!

Dagsprogram: Vi söker en drivande person eller grupp som vill vara med och ansvara för utvecklandet av dagsprogrammet. Dagsteman finns så det handlar om att tänka kreativt och fylla med innehåll.

Trafikplanering med fokus på inryckning och utryckning. Här behöver vi personer som kan tänka till och planera så detta går smidigt.

Säkerhet kring badet. Vi behöver personer som kan jobba med en trygg och säker badplats. Ni kommer ingå i vår redan etablerade säkerhetsgrupp.

Du som är intresserad kontaktar oss via formuläret på Störres hemsida eller mejlar Andreas: andreas.zimmergren@equmenia.se