Speeddejting på Större

Kom på speeddejting på Större, ett perfekt tillfälle att gå på dejter under roliga och lättsamma former. Kanske träffar du dessutom någon trevlig? Extra bra för den som inte dejtat så mycket förut och är sugen på att testa!

Alla mellan 18 och 100 år är välkomna och speeddejting- grupperna sätts ihop baserat på deltagarnas ålder. Stor vikt läggs vid att sätta ihop bra grupper och det gör att vi inte kan garantera alla en plats. Men ju fler som anmäler sig, desto bättre chans till bra grupper!

Speeddejtingen är under onsdag eftermiddag, någon gång mellan 14.00-16.00 (tid och plats anges i ditt bekräftelsemeddelande) och håller på 45 minuter per grupp.

Hur går det till?

  1. Du anmäler dig via formuläret nedan, senast tisdag 30/7 14.00. 
  2. Du kommer att få ett bekräftelsemeddelande som berättar om du fått en plats eller inte och i så fall vilken tid din grupp startar och var ni ska mötas.
  3. Kom till uppsamlingsplatsen på onsdag eftermiddag den tid och plats som anges i ditt bekräftelsemeddelande. 
  4. Vi börjar med en introduktion i storgrupp och bjuder på lite fika. 
  5. Du kommer att få prata fem minuter med en person. När tiden med den personen är slut får du prata med nästa person i fem minuter osv. 
  6. När du pratat färdigt med en person ska du göra ett val om du är intresserad av att ha kontakt med personen framöver. Det gör du genom att kryssa JA för den personen på en blankett. Ni båda ska kryssa ett JA för att ni ska få varandras kontaktuppgifter. Du kan kryssa JA till hur många eller få du vill.
  7. En stund efter speeddejtingen kommer du att få ett meddelande med eventuella kontaktuppgifter från någon eller några du har träffat.
  8. Nu är det upp till dig att ta kontakt och se vad som händer! 

Speeddejting

Anmäl dig senast tisdag 30/7 14.00.

Namn(Obligatoriskt)
Exempel: 1970-05-05
Vad är du?(Obligatoriskt)

Vem vill du träffa?(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.