Viktiga funktionärer sökes!

Lägerplaneringen är i full gång men några viktiga funktioner saknas ännu. Fundera på om detta kan vara något för dig eller någon du känner. Tipsa gärna! Spännande, lärorika och roliga upplevelser utlovas.

Är du det minsta nyfiken och vill veta mer om någon av rollerna är det bara att kontakta respektive person under varje rubrik.

Matansvarig

Du som matansvarig får samordna och tänka till kring vad hela lägret ska äta och laga för mat. Vad passar bra att laga över eld? Vad gillar scouter att äta?
Kontakt: Göran Thunberg, 0706230230goran.thunberg@equmenia.se 

Sponsorsansvarig

Den som blir sponsorsansvarig får kontakta företag och organisationer och be dem sponsra lägret så att våra kostnader hålls nere. På så sätt kan lägret bli ännu bättre! Det handlar om att sälja in lägret men också att tänka ut vad sponsorerna vinner på att synas hos oss.
Kontakt: Göran Thunberg, 0706230230goran.thunberg@equmenia.se 

Shopansvarig

På lägret vill vi ha en lägerbutik. Du som ansvarig får vara med och ta fram sortiment och tänka ut vad scouter vill och behöver köpa när de är på läger.
Kontakt: Göran Thunberg, 0706230230goran.thunberg@equmenia.se 

Dagsprogram

De som planerar dagsprogram får fundera på vad scouterna ska göra för aktiviteter under dagarna. Vad är bra och kul och intressant att ha på programmet? Vad kan scouter vilja göra?
Kontakt: Matilda Jansson, 0707477231matilda.jansson@equmenia.se 

Utrustning

Har ni köpt in material/grejer/tält eller liknande till sommarens läger som ni ska göra er av med? Kanske kan det säljas och användas på Större.
Kontakt: Atle Svanberg, 0765053241 
atle.svanberg@equmenia.se